ISPARTA / MERKEZ - Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılına özel okulumuzda kutlama programı yapıldı. Programda ödel töreni yapıldı; 12 B den İsa TUĞLUK serbest güreş il birincisi, bocce takımı İl ikincisi Hazal PALA- Hazal ASLAN- Almina TARI, masa tenisi okul birincisi birincisi 12 B den Mustafa Sefa ACARER, voleybol A Grubu birincisi 12 C ve B grubu birincisi 10 C öğrencileri.

Ekm

Avogadro Sayısı olan 6,02x10 üzeri 23 sayısı ile ilgili farkındalık yaratmak ve kimya derslerinde kullanılan bu sayıyı hafızalarında kalıcı hale getirmek amacıyla "23 Ekim Mol Günü" olarak kutlanmaktadır.

Ekm

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bilişim Teknolojileri MYO Müdürü Doç. Dr. Ebru Yılmaz İNCE, Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerimize "Metaverse" hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimiz VR gözlüklerle fatih mahallesinde yeni açılan Siber Isparta Gençlik Merkezi binasında sanal gezi düzenlediler.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Cuma günü Saat 9:40 ve 14:00 saatlerinde deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikattan önce öğrencilerimize AFAD'ın hazırladığı deprem sırasında alınması gereken önlemler hatırlatıldı ve sonrasında siren çalarak tatbikat başlatıldı.

Ekm

S.D.Ü Atatürk İlke ve İnkilapları Tarihi Bölümü Öğr. Gör. Turgut ERMUMCU, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize " Bir Moderleşme Projesi Olarak; Cumhuriyet " adlı seminer düzenledi. Kendisine anlatımı ve okulumuza ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Ekm

İşkur meslek danışmanı Handan KARATAŞ 12.sınıflarımıza yönelik Rehberlik özel hedefi ve Engep kapsamında  "Meslek Tercihi" adlı seminer düzenlemiştir.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma etkinliği Felsefe grubu öğretmenleri Öznur SAĞDIÇ DEMİR ve Ramazan KOSE'nin rehberliğinde yapildi.

Eyl

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Necla BOZHÜYÜK okulumuz toplantı salonunda velilerle bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haz

ENGEP kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Durmuş ŞAHİNOĞLU ve Sabahatti KARAKAYA  'ın öncüsünde Gezi İnceleme Kulubü tarafından 10. sınıflardan oluşan 40 öğrenci ve 2 öğretmenin katılımıyla Gölcük  Millli Parkı gezi düzenlendi. Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında çevre temizliğine katkıda bulınmak amacıyla çevredeki çöpler öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından toplandı.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimiz Kredi Yurtlar Kurumu anasınıfına ziyaretleri etti. Etkinlikler yapıldı.

May

Isparta Gazi Sosyal Bilim Lisesi tarafından düzenlenen "Gençleri Gözüyle Aşık Veysel Sempozyumu" nda görev alan öğrencilerimize katılım belgesi verildi.